Kirjelmä joulumuorille

1.12.2015

Jaaha, notta mitenköhän se on? Ihan en menisi sanomaan, että 100% kilttinä on tätä vuotta pistänyt purkkiin lapsi sen enempää kuin äitikään. Kyllä tämä vuosi on tuonut tullessaan sen verran uhmaamista, että kiltteys on hetkittäin ollut kaukana - ja sellaisten hetkien jatkuessa liian kauan on äitikin ollut kaikkea muuta kuin seesteinen ja rauhaisa. Ihan hyvin me silti minun mielestäni ollaan tämä vuosi selvitty! Mikä tämä nyt sitten olisi, vauvavuoden jälkeen? Taaperovuosi?

Erityisesti tietenkin jälleen kerran pisteitä isimiehelle. Se on kyllä kaikessa myrskyssä pysynyt tosi kilttinä ja ansaitsisi vaikka mitkä lahjat, mutta koetapa nyhtää siitä ulos edes yksi lahjaidea. Se on kuin koettaisi saada Nopsua hoitopäivän jälkeen raahattua rappukäytävästä omaan kotiin.

Onneksi itse taidan tämän paketeista haaveilun! Meillä on yksi isompi toive, jonka lisäksi ei kyllä muuta sitten tarvitakaan. Asiaa hankaloittaa se, ettei me ihan vielä olla päätetty kumpi kaipaa kipeämmin uusimista; sohva vai ruokapöydän tuolit. Molemmat nitisee ja natisee sekä tuolit on tosi likaiset. Tähän kodin hankintaan (kumpi se nyt sitten olisikaan) jos saisimme tontuilta tukea, niin se riittää kyllä vallan mainiosti. Jos nyt väenväkisin joku haluaa kuitenkin saada jotain paketoitavaa, niin ehkä näistä voi jonkun valita:


  • Huulikiilto, mieluiten The Body Shopin (kuvassa) tai Yves Rocherin. Värisävy joku vadelmainen.
  • Yogi Teen uutuutta Choco Mint.
  • Onnistuin rikkomaan minun Lifefactoryn pullosta korkin, joten siihen kaipaisin joko pillikorkkia tai ihan vaan semmoista tavallista vesitiivistä korkkia.
  • Puhdistamon OptiMSM jauhe sitruunan makuisena. Tällä jauheella pitäisi saada hiukset superkasvuun ennen ensikesän häitä <3
  • Joku peruskiva kotipaita, kuten tämä H&M:n.
  • Lumenen CC-voide värissä medium. THE tökötti for the naama. 
  • Weledan hiusvesi, jonka avulla pitäisi olla mahdollista pidentää hiustenpesuväliä rasittamatta päänahkaa kuivashampoolla. 
  • Ja sitten vielä viimoisena toiveena hiuspuuteria. Tähän käy mikä tahansa merkki! 

Entäpä sitten Nopsuliini? Tämä vasta vaikea rasti onkin, koska poika on juuri synttärilahjaksi saanut about kaiken mitä voi toivoa. Vaatevarastokin on ihan hyvissä kantimissa ja elämä pötkii pötkylällä asiallisesti eteen päin. No, muutaman toiveen onnistuin pusertamaan: 

  • Evästarpeiksi Raikastamon pillimehuja (lisäaineettomia, sokerittomia) sekä kuivattua mangoa. Mangokarkkia, niinkuin Nopsu sanoo. 
  • Meillä on peruskiva Brion junarata, mutta siihen tietysti aina voi lisätä muutaman palikan tai junavaunun ;)
  • Potkupyörä! Tämän uskoisin ensi kesänä olevan jo aikamoinen hitti. Okei, ymmärrän, että nyt on joulu, mutta vaikka joku lahjakorttityyppinen ratkaisu. 
  • Nopsun huoneeseen uusi matto. Nämä Ikean kaksi miellyttävät paljon minun silmää. Nykyinen matto on söpö ja hyväkuntoinen, mutta koska se on niin pitkäkarvainen, niin eihän siihen voi junarataa rakentaa tai legolinnaa tai ajella autoilla. Eli huono matto. 
Tämmöisiä toiveita saatiin täältä. Ehkä yksi "Korvatunturin muori" on nyt ainakin vähän tyytyväisempi, kun ei tarvitse enää joka päivä kysyä niiden lahjavinkkien perään ;) 

Mitenkäs muut, onko jouluksi toiveissa tukea johonkin isompaan hankintaan vai pieniä pehmeitä (tai kovia) paketteja? Vai onko jonkun perheessä ihan reilusti tehty päätös olla hankkimatta lahjoja? 

Hyvää alkanutta joulukuuta *^^*

EDIT: toivoisin jokaisen joulupaketin paketoituna sanomalehtipaperiin. Tai uudelleenkäytettävään lahjakassiin. Ekologisempaa ja säästää rahaa <3


10 kommenttia:

  1. Ihania toiveita! :D Minä toivoisin yhtä sellaista vähän isompaa pehmeää pakettia. Olen nimittäin jo pitkään haaveillut untuvapeitosta. Me teimme päätöksen, että hankimme tänä vuonna tosi paljon vähemmän lahjoja - olin melkein vähän kauhuissani lasten joululahjamäärästä viime vuonna.. Jos ehkä tänä vuonna vähän kohtuullisemmin?? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Untuvapeitto on <3 <3 <3 Siihen kuule kun kerran tottuu, niin ei mikään muu enää kelpaa :D Ja oot ihan oikeassa, siis se lapsille tuleva tavaran määrä on ihan jotain päätä huimaavaa. Ja siis ymmärtäähän sen, että sukulaiset ja ystävät haluavat muistaa pikkuista jouluna. Eikä sitä nyt oikein mitenkään voi estääkään. Itse olen ainakin tähän asti koettanut omat lahjat Nopsulle pitää tosi maltillisina (joulut ja synttärit). Tänä vuonna hankin pojalle keppihevosen (kierrätysryhmästä vitosella) sekä luonnonkosmetiikkasarjan suihkugeeliä (sekin nettikaupan alesta parilla eurolla) :) Hihi, olen tyytyväinen löytöihini! :)

      Poista
  2. Sama ongelma täälläkin Emmin suhteen. Justhan ne synttärit oli ja taas pitäisi keksiä uusia lahjoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin, en ole siis "ongelman" kanssa yksin :)

      Poista
  3. Anonyymi2/12/15

    Joulumuori kiittää ja kuittaa. Tontut kertoo, että ihan kilttinä ja reippaana siellä on ollut koko perhe.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta hyvä! Tonttuihin voi nimittäin aina luottaa! :)

      Poista
  4. Hei mikä ihme tuossa on, ettei miehiltä saa ikinä kunnon toiveita irti...? Itsehän keksisi vaikka mitä... huolestuttavaakin! Potkupyörä on varmasti hitti! Meillä on Stiga toivelistalla. Tosin vanhempien laatimalla sellaisella, poitsu ei taida oikein vielä osata toivoa mitään. Hänellä kuulemma on jo leluja ja haluaa sitten isona rokkikitaran.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanopa se! ONNEKSI me naiset ollaan kyllä taitavia keksimään kaikkea :D Mut hei toi rokkikitara on ehkä paras lahjatoive!! Toivottavasti semmoinen löytyy joskus Nopsunkin toivelistalta :) Äiti olis tyytyväinen ;)

      Poista
  5. Sanomalehteen käärityt joululahjat kuulostavat kivalta idealta! Meillä ei ole tapana ostaa toisillemme Isimiehen kanssa joululahjoja ollenkaan. Ekoina jouluina Isimies tosin fuskasi ja osti lahjan, mutta tänä jouluna minä aion olla se joka fuskaa! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä taas on aina sopimus J:n kanssa ostaa VAIN yksi lahja toisillemme, josta J järjestelmällisesti joka vuosi fuskaa. Mut voiko asiasta varsinaisesti suuttua? :D

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan