IKKUNA MAKUUHUONEESTA KÄYTÄVÄÄN - OMITUISEN IHANA

11.9.2017


Muutimme kesän alussa tähän uuteen kotiin ja niin ihana kuin tämä onkin, muutama ratkaisu sisustuksen suhteen on saanut meidät raapimaan päätämme. Yksi niistä on ikkuna makuuhuoneesta rappukäytävään. Tuossa ikkunassa oli meidän taloon tullessamme alumiiniset sälekaihtimet, mutta ne olivat mielestämme ankean näköiset ja toisekseen - ei kovin turvalliset, kun vauvasta kasvaa taapero ja hän alkaa kurkotella kaihtimiin päin. Roikkuvat narut eivät siinä mielessä myöskään houkuta. Laittelin ideapyyntöä erääseen mukavaan sisustusaiheiseen ryhmään Facebookissa ja sieltä nappasin muutamat vinkit, yhdistin ne ja tässä lopputulos! 


Mitä pidätte? Oma unelmien valintani olisi ollut puiset sälekaihtimet, mutta ne pitäisi tuossa koossa tilata mittatilaustyönä ja siihen ei nyt ole varaa. Siispä tämä kokonaisuus on parasta, mihin tällä hetkellä pystyimme ja olen itse kyllä ihan tyytyväinen lopputulokseen. 

Lasin alareunaan on laitettu dc-fixiä, joka tekee lasiin ns. maitolasiefektin. Laskostuva kankainen kaihdin on Ikeasta ja paperipallovaloja nyt löytyy lähes jokaisesta kaupasta. Yhteensä hintaa tälle sisustusidealle tuli alle 40 euroa. Paperipallot tuovat kivasti lapsenmielistä leikkisyyttä, joka sopii hyvin siihen asti, kun vauva nukkuu samassa huoneessa. Sen jälkeen valot varmaankin seuraavat Ludua omaan huoneeseensa. Samassa myös viimeistään heivaamme muualle tuon väliaikaisen hyllyn, jossa tällä hetkellä vauvanvaatteet. Ludu on muuten oppinut nukkumaan omassa sängyssään. Ihan loistava tämä unipesä, nimittäin siirtymä vierestä pinnasänkyyn meni täysin kivuttomasti. Eihän vauva juuri huomaa eroa, kun tuntuma pysyy ihan samana. Vielä muutaman kuukauden ehkä L mahtuu pesäänsä, sitten on sanottava sille heipat ja oltava ihan iso poika omassa pinniksessään. 


Rappukäytävässä meillä on meneillään noiden tolppien maalaaminen valkoiseksi. Ne on jo melkein kokonaan hiottu ja maalipurkki odottaa eteisessä. Ihana päästä eroon kaikesta tuosta männystä asunnossamme. Valkoinen ja koivu kun miellyttävät meidän silmäämme huomattavasti enemmän. 

Tässä vielä se, miltä ikkuna näyttää käytävään päin. Vähän meni kuvassa valotus sinne ja tänne, kun aikaa ei kauheasti ollut säätää kuvien kanssa. Ihan mukava kuitenkin. Antaa näkösuojaa, mutta päästää kuitenkin kivasti valoa rappukäytävään.  


Näin kotona ollessa minua aina puree iso sisustuskärpänen ja haluaisin pistää koko kodin uusiksi! Vaunulenkkien päässä olevat Jysk, Bauhaus ja jopa K-rauta on tullut tässä viikkojen aikana tutuiksi. Toivottavasti tykkäätte näistä sisustuspostauksista, sillä näitä on varmasti syksyn aikana luvassa paljon lisää!

ps. tässä vielä "ennen" kuva :) 

4 kommenttia:

 1. Kuka ihme keksii laittaa ikkunan tuolla tavalla sisälle!?!
  Tosi hieno sisustus ratkaisu kyllä!

  Ja tosi kiva että L (blogissa Ludu?) nukkuu omassa sängyssä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aika.. persoonallinen ratkaisu :) Mutta tosiaan, ilman tuota ikkunaa portaikko olisi aika pimeä, että tavallaan ymmärrän pointin. Kiitos kommentista :)

   Poista
 2. Tosi kekseliästä ja kaunista! Tuollaiset hassut ikkunat ja muut yksityiskohdat on vähän hankalia, mutta kun ne saa toimimaan, niin kodin persoonallisuus syntyy just niistä. :) Ja kyllä, antaa tulla sisustusjuttuja vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista! Jep, make the most of what you've got on ollut tässä loppukesän teema sekä oman terveyden että sisustamisen kanssa :) Sun supersisustusbloggaukseen verrattuna nää mun jutut on ihan räpelystä, mutta jokainen oman parhaansa mukaan :)

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan