Talvihaaveita

8.11.2015

Tänään on ollut oikeastaan ensimmäinen sateinen syyspäivä. Uskomatonta, miten kuivilla keleillä on päästy lähes marraskuun puoliväliin. Nyt sitten vaan odotellaan lunta. Kaipaan kyllä kovasti niitä lumisia talvia, jotka olivat itsestäänselvyys aina Joensuussa asuessa sekä vielä Jyväskylässäkin.

Lumi tuo valoa ja oikean talven tuntua. Pimeys on minulle aina talvessa se hankalin juttu - kylmän kyllä kestän. Okei, siis olen tosi kova palelemaan, mutta en koe mitenkään ongelmalliseksi vetää päälle välikerroksia, toppahousuja, pitkää untuvatakkia ja isoa karvahattua - ihan vaan työmatkalle :D

Otan oikeudekseni omassa blogissani välillä viihdyttää itseäni haaveilemalla, mitä hankkisin, jos olisin rikas tyttö. Tässä lottovoittajan valintani talvikauteen!



1. Keltainen untuvatakki. Olisi ihana väripiristys talvikauteen! Tässä kuvassa sieltä edullisimmasta (köh, vitsi) päästä Canada Goosen versio :)
2. Kashmir-kaulahuivi. Kuva Stockmann.
3. Villasekoitetta oleva pipo. Kuva Stockmann.
4. Hyvät nahkaiset saappaat. Tässä Vagabondin aika kivan näköiset!
5. Tarpeeksi tuhti käsirasva, koska kädet kuivavat talvella niin paljon. Moroccan Oil olisi varmasti nappivalinta! Kuva Stockmann.
6. Lämpimät (siis to-del-la lämpimät) hanskat. Kuten nämä kelsirukkaset. Kuva Stockmann.
7. Lämmin, mutta ei hiostava luonnonkuituinen neulepaita. Kuten tämä Kashmir-neule. Kuva Stockmann.

Ainiin! Ostaisin myös kirkasvalolampun kotiin olohuoneen lisäksi makuuhuoneeseen herättämään aamuisin kuudelta sekä töihin toisen samanmoisen!

On se muuten myös kuulkaa yksi rahareikä se, että meillä täällä on niin erilaiset vuodenajat ja kaikki tarvitsevat omanlaisen pukeutumisen. Jos olisi vain esim. 5 - 30 plusasteen range, niin paljon helpommalla selviäisi. Myös lasten osalta!

Osuuko näistä minun haaveista siellä jollekin joku kohdalle? Mikä olisi teidän ykköstoive talvesta selviämiseen?


4 kommenttia:

  1. Ihana - keltainen takki olisi kyllä kiva :D Minun ykköshaave on tällä hetkellä uudet nahkaiset talvisaappaat. Samalla haaveilen myös uudesta käsilaukusta.. mutta se ei ehkä liity talveen millään tapaa.. Hahaa.. Haaveilla pitää kuitenkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, noi saappaat olis mullakin ekana ostoslistalla. Ehkä pitää katsella joulun alennusmyynneistä. Ja hei! Onhan uusi käsilaukku nyt IHAN must talvesta selviytymiseen :D ;)

      Poista
  2. Minun lottovoittaja-toiveena tällä hetkellä olisi auto. Sellainen suht uusi, hyväkuntoinen, turvallinen, kohtuullisella kulutuksella kulkeva auto, jota olisi kiva ajaa ja joka kaiken lisäksi olisi kivan näköinen. :) Esim. Alfa 159, mustana tai punaisena, jos sen saisi kohtuullisella kulutuksella... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ku just tänään mietinkin, että mitäköhän siulle joululahjaks :D :P
      Pitää vielä miettii, että se pyjama vai toi Alfa...

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan