RASKAUSVIIKKO 40 ALKUUN - JOKO TÄLLÄ VIIKOLLA NÄHTÄISIIN?

5.6.2017


Milloin se vauva oikein syntyy? Syntyykö se pian? Miten se syntyy? Kestääkö siinä taas ihan kamalan kauan? Miten kamalan kipeää se tekeekään? No syntyisi nyt jo! Voi apua, jos se syntyy tänä yönä. Syntyis vasta huomenna. No, syntyisi nyt jo!!

Tässä ote ajatuksistani viime päivinä - ei niin väliä mikä päivä tai vuorokauden aika, tuo sama nauha pyörii siellä ihan nonstoppina :) Eilen lähti käyntiin raskausviikko 40 ja laskettu aika on tämän viikon sunnuntai. Olisin tosi valmis jo siihen, että koko homma olisi OHI ja vauva täällä. Sen sijaan itse synnytys jännittää tosi paljon. 

Olen koko raskauden ollut varma, että pikkuveli tulee maailmaan veljeänsä aikaisemmin. Myös tässä viime päivinä on ollut kaiken sortin ihmeellisiä tuntemuksia, joista olen (väärin) aavistellut synnytyksen starttaavan minä hetkenä hyvänsä. No okei, eilen koko illan ja yön olin varma, että tulee joko vauva tai oksu, sillä oli niin kamalan huono olo. Vaan eipä tullut kumpaakaan. Nopsun kohdalla se synnytystä enteilevä tulppa tuli 39+3, synnytys lähti alkuun 39+5 ja vauva oli sylissä 40+2. 

Muuten tässä on elämä rullaillut ihan mukavasti. Uusi koti on tosi ihana, varsinkin kesäisinä ja lämpiminä päivinä, kun ovi takapihalle saa olla koko ajan auki. Ollaan nähty lähellä asuvia ystäviä ja erityisesti mun sydäntä aina lämmittää katsella, kun Nopsu leikkii ystävänsä Milon kanssa. Nuo pojat on niin saman luonteiset, ettei voi uskoa. Parhaiten ehkä asiaa kuvaa se, että yksi kerta kun oltiin pitkästä aikaa Milon luona, niin ekan tunnin jälkeen Nopsu totesi onnellisena, että "tosi ihana leikkiä Milon kanssa". Tämän tunnin aikana pojat eivät olleet jutelleet keskenään ollenkaan, molemmat vaan leikkivät samassa huoneessa rauhassa omia touhujaan välillä jotain lelua yhdessä tutkien. Suloiset mussukat! Kyllä sitä juttuakin sitten pikkuhiljaa tuli ja hauska seurata, miten (suomalaisessa päiväkodissa oleva) poika luontevasti puhuu Nopsulle suomea, vaikka kotikieli on ruotsi. Tässä meillä nyt pojat yhdessä omatoimisesti leikkien jälkeen halusivat järjestää kaikki traktorit ja tukkirekat kauniisti hyllyn päälle riviin. Ihania hetkiä ja muistoja. 

Eilen kävi kylässä Nopsun kummiperhe tutustumassa uuteen kotiimme ja saatiinkin supermies-Kaitsulta tuhat hyvää vinkkiä kaikkiin remonttihommiin. Ihmeellistä, miten jollekin on suotu lahjakkuus kaikessa pianonsoitosta talonrakennukseen!

Tajusin kuulkaa muuten, etten koskaan muistanut täällä blogin puolella mainita Oot niin ihana -arvonnan voittajaa! Arpaonni osui viimeisen vastaajan kohdalle ja hänelle paketti on jo reilu viikko sitten laitettu matkaan :) 

Mukavaa kesäkuun ensimmäistä kokonaista viikkoa kaikille! Vaikka keli on vähän viileä, niin tuo vihreys on kyllä aivan ihanaa 🌳🌳🌳


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan