Nopsun huoneen freesaus

30.9.2015

Yksi asuntomme huoneista (niistä lukuisista höhöhö) on viimeisen parin vuoden aikana käynyt hirmuisen määrän muutoksia ja vaiheita läpi. Vielä kaksi vuotta sitten tuo huone oli työhuone, jossa oli kahdenistuttava sohva, työpöytä (jossa läppärit) ja kaapit oli kaikki pyhitetty minun vaatteille ja tavaroille. Sitten tuli Nopsu.

Aluksi huoneelle ei tapahtunut mitään. Nopsu kun nukkui ensimmäiset 4kk vaunuissa. Niitä oli hyvä kärrätä ympäri asuntoa pitkin yötä, että poika pysyisi unessa. Alun skitsohullunmyllypyörityksen jälkeen Nobbe siirtyi Omaan Huoneeseen nukkumaan omaan pinnasänkyyn. Tämä oli iso muutos. Aluksi toki toinen meistä aina nukkui siellä seurana. Jossain vaiheessa lähti sohva. Jossain vaiheessa mun vaatteet saivat väistyä ja kaapeista tuli Nopsun kaappeja. Pinnasänkykin vaihtui lastensänkyyn ja  valitettavasti myös pyykkiteline sai saunan käyttöön oton myötä muuttaa tähän huoneeseen.

Nyt pieni huoneen ilmeen muutos tapahtui sen takia, että nuo pimennysverhot blokkaavat niin tehokkaasti valon lisäksi lämpöä, että ne olisi talveksi taas pitänyt jotenkin taitella ja jesseteipata puolimittaan, jotta patteri ikkunan alla antaisi myös öisin lämpöä. Tulipa sitten mieleen, että on olemassa myös pimennysrullaverhoja..


Ja rullaverho tarvitsee tietenkin seurakseen uudet sivuverhot. Ja uudet sivuverhot tarvitsevat luonnollisesti uuden lippunauhan sävy sävyyn. Muutaman illan proggis homma tietenkin oli, mutta mitäs sanotte, aika kiva tuli, eikö?


lastenhuone sisustus

Huomenna startataan juhlien lokakuu, kun meidän mammaporukan kaikki lapset ovat siis syntyneet lokakuussa (ja vielä siitä ensimmäisten 2vk aikana oikeastaan kaikki!). Luvassa on siis ensin Fannin synttärit, sitten sunnuntaina Nopsu. Seuraavalla viikolla luvassa Onni (sekä "blogiystäväni" Maria ja hänen Lilian) ja sitten seuraavalla Jenna. Hauska muuten, että näistä Fannilla ja Jennalla on jo pikkusisarukset olemassa - ja Onnillekin kovaa vauhtia tulossa <3 Kyllä noissa perheissä tohinaa riittää!

Onnea jo etukäteen kaikille "meidän" ihan pian kaksivuotiaille <3 Pitkälle hei mekin ollaan jo sieltä neuvolan perhevalmennuksesta päästy! :D Hyvä me!!

11 kommenttia:

 1. Ihanaa mustavalkoista, raikastui tosi paljon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö?! Mä mietin, että kun lelut ja lakanat tuo kuitenkin semmoisen värien sekamelskan, niin mv toimii tosi hyvin siihen taustana :) Nii ja siis kiitos :)

   Poista
 2. Tosi kivan näköinen! Tosiaan paljon raikkaampi ja pirteämpi. Noi verhojen kuviot etenkin tuo kivaa särmää tuohon ja pyykitkin mätsää väreihin :D Mua himottaisi kanssa tehdä tuollainen viiri, mutta olen juuri niin peukalo keskellä kämmentä kun olla voi. Äitini onneksi on toista maata ja helposti suostuteltavissa mukaan kaikkeen mikä jotenkin liittyy vauvaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, mä kans myhäilin tyytyväisenä, kun olin JUST sopivasti pessyt valkoista pyykkiä koneellisen :D Ja huippua, jos sulla on äiti, jolta voi mittatilauksena tuollaisia hankkia :) Itseasiassa mä oon kans just tekemässä yhtä viirinauhaa mittatilauksena, että jos sun äiti feidaa, niin tänne vaan viestiä :D

   Poista
  2. Pidän mielessä! Äidilläni tosin taitaa olla valmiina läjä Pätkistä varten hankittuja söpöjä tilkkukankaita, joista piti tulla pehmoleluja. Täytyy käydä ne läpi jos löytyisi sopivan värisiä, mä olen hirvittävän tarkka Pätkiksen huoneen väreistä vaikka huone onkin vielä puoliksi varasto :D Valkopyykin pesu on muuten ihan parasta, ihanan raikasta ja puhdasta! <3

   Poista
 3. Kiva tuli! :) Minusta muutenkin viirit ovat ihanat lastenhuoneessa. Mustavalkoinen on kätsy kun sen voi yhdistellä myöhemmin erilaisiin väreihin ja se sopii kaiken kanssa! Hauskoja juhlia sinne teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo, niillä saa kyllä helposti kivaa ilmettä huoneeseen :) Ja kiitos, tästä se lihotuslokakuu starttaa :D

   Poista
 4. Tosi piristävä muutos! :) Meillä ei sisustus projektit etene minnekään, kun edelleenkään ei olla löydetty omaa unelmien kotia :)

  Tää on kyllä oikeen juhlien täyteinen lokakuu. Meilläkin on joka viikonlopulle synttäreitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks se vähän ollut niin, että ostatte tän meidän asunnon ja me sit etitään uusi? :P
   Ja kivahan se välillä tosiaan on juhlia! Tervemenoa vaan mikään dietti ja terveellisyys ja mahdun-takaisin-farkkuihin -projektit!! "=#/%()?" :D

   Poista
 5. Vau! Tosi hieno! Niin ison pojan huone. Mäki haluisin Fannin huoneeseen uudet verhot ja sen viirin. Täytyyki rupatella siitä ku nähään ;)

  VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan