Mummin juhlat

26.9.2015

Onnea mummi!!

Lennettiin perjantaina tänne Joensuuhun juhlistamaan Nopsun mummin pyöreitä vuosia. Oli tosi kiva tulla pitkästä aikaa tänne ja mitä Nopsuun tulee, niin hän on jo tänään kovaan ääneen ilmoittanut, että "huomenna ei kotiin - mummin luona!". Mummi on kyllä semmoisen fanituksen kohteena täällä, että luulisi siinä olevan jo synttärilahjaa kerrakseen ;)

Tässä ihania kuvia eiliseltä ja tältä päivältä. Huomatkaa tuo ihana neljän sukupolven kuva <3 Nopsu muuten yhtäkkiä alkoi täällä kutsua Titaa Johannaksi ja se kuulostaa nyt ihan hassulta :)
Huomenna sitten takaisin kotiin, mutta onpa vaan ollut kiva reissu. Nopsu on varmasti viettänyt unelmiensa viikonloppua jatkuvan huomion keskipisteenä, meillä on masut täynnä herkkuja ja todella kiva oli nähdä sukulaisia, jota näen ihan tosi harvoin. Mukavaa loppuiltaa ja sunnuntaita kaikille!

6 kommenttia:

 1. Ihanan iloisia kuvia! :) Tuollaset reissut on kyllä niin mukavia piristyksiä arjen keskellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tosi onnistuneita kuvia onnistui toi isukki nappaamaan, johon saatiin just parhaat hetket ikuistettua :) Toivottavasti teilläkin on ollut mukava viikonloppu! Kyllä näitä hetkiä perheen kesken osaa arvostaa tosiaan ihan eri tavalla, kun tekee täyspitkiä (tai melkein täyspitkiä) työviikkoja!

   Poista
 2. Ihanan kuuloinen reissu ja voi vitsit tuo kakku näyttää niiiin hyvälle! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SE OLI!! Siis sekä reissu, mutta etenkin toi kakku! Muistaakseni nimeltään Schwartzwaldin kakku - suklaata ja kirsikkaa :) Mmmmm!!

   Poista
 3. Ihania nämä monen sukupolven kuvat! :) Varmasti ikimuistoisia hetkiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän on jo niin monta kertaa pitänyt muistaa ottaa tuommoinen kuva, mutta nyt viimein päästiin tuumasta toimeen. Minun mummi ihanasti totesi, että tässähän on jo kuusi sukupolvea. Tätä joku korjasi, että "ei, vaan neljä", mutta kun mummin logiikka olikin ollut se, että ketkä on puheissa ja ketä muistetaan ajatuksissa <3 Mun mielestä ihanasti ajateltu. Kyllä tässä on pitkälle tultu vaikka niistä ajoista, kun minun mummi Suomen puolelle tuli <3

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan