Kampaaja ja vyöhyketerapiaa

4.9.2015

Nonni, kampaajalla käyty! Johan siitä viimekerrasta olikin rapiat yli neljä kuukautta. Ajattelin hyödyntää tuon Hairstoren aamutarjouksen, kun nyt kyse ei ollut mistään radikaalimmasta muutoksesta. Ja hyvä ettei ollut. Kyllä aikamoisella vauhdilla tukka leikattiin ja kaikki viimeistely jäi tekemättä. Ei puhettakaan siitä semmoisesta "oi kattokaa mua tulen just kampaajalta - fiiliksestä".

Kuitenkin toivotusti sinne ne kuivat latvat tippuivat salongin lattialle ja sanoinpa lämpimikseni höpötellessäni, että pätkäsepä siihen semmoinen otsatukka kaupanpäälle. No, siinä se nyt on. Toki, mun piti tätä jo vähän kotona itse saksia lisää, koska latvat asettuivat YLIylipitkinä ystävällisesti mun silmiin.



Tsekkaan ehkä leikkauksen itse vielä ekan pesun jälkeen - voisi ehkä olla vähän paksumpi. Ja laitan kunnolla suoristusraudan kanssa ja hiuspuuterin avulla ojennukseen. On tämä ainakin kivaa vaihtelua tähän ikuisuuspitkään kasvatusprojektiin.

Kampaajan jälkeen ajelin Tuusulaan ja menin elämäni ekaa kertaa vyöhyketerapiaan. Ajattelin kokeilla sitä näihin mun jatkuviin sydänvaivoihin. Oli kyllä ihan kiva kokemus, todella kiva hoitaja ja  ihana paikka, mutta tosi hankala sanoa, että onko siitä apua vai ei. Mulla on nyt pari päivää semmoiset minimagneetit teipattuna korvanlehtiin (!) pitämässä niitä akupisteitä aktiivisina. Ja sitten (tietenkin) suositeltavaa oli toinen tai kolmaskin hoitokerta. Voi hitsi kun se ei maksaisi tuota 69 euroa kerta, niin kävisin ehdottomasti. Ehkä nyt kuitenkin vaan jostain nipistän rahat ja käyn toisen kerran, koska jos tästä on apua, niin aika hyvä homma!

No, nyt J pääsi sitten vihdoin lähtemään töihin ja N nukkuu. Ehkä itsekin otan vähän lepoa, kun ollut niin rankka aamu ;)

ps. sutaisin nopsasti vaan lopputukan ponnarille, joten siitä roikkumaan jäi toi sivuhaipake. Ei siis noin onnettomasti sitä kuitenkaan saksittu :)



2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää, sulle sopii otsis tosi hyvin! Mutta hui, kuulostaa hasardilta hommalta tuo leikkaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvaa, mä en tykkääkään siitä :D Siis noin pidettynä. Mutta onneksi sen saa tosi nätisti laitettua sivulle ja tällaisena sivuotsiksena se sopii paremmin tähän malliin. Plus näytän vähemmän äidiltäni :D (sori äiti, mut ei kukaan halua näyttää äidiltään ENNEN kuin on äitinsä ikäinen).

      Ja joo, ehkä mulle vaan sattui vähän suurpiirteinen saksisirpa, mutta tosiaan isommat tukkamuutokset taidan jatkossa mennä turvallisuussyistä tekemään muualle. Perus latvojen tasauksen kyllä tuonne voi mennä hoitamaan, niin säästäähän siinä pitkän pennin!

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan