Kotona taas - kera kuumeen

4.7.2015

Hellesäät ja auringonpaiste ovat siivittäneet mukavasti paluuta kotiin. Tänään kun ajelin Lohjalle, niin tienvarsikyltti näytti, että ilma +27 ja tie +46 :D Tarkeneehan siinä. Voisin niin helposti tottua tämmöiseen ilmastoon ja sanoa heipat pimeälle talvelle! Ei se pakkanen niinkään ahdista, vaan se pimeys, se pimeys.. No joo, meidän oli siis tarkoitus lähteä koko porukalla tuonne Lohjalle yhden ystävän pojan ristiäisiin, mutta Nopsukalle nousi eilen kuume ja kurkku myös on ilmeisen kipeä. Ajelin siis omassa hyvässä seurassa matkan ja perillä odottikin aivan upea idylli. Ystävämme muuttivat vasta hiljattain tuonne Lohjalle ja en siellä ollut vielä ehtinytkään käymään. Upea talo ja mieletön ympäristö!




Nyt illalla Nopsulle ei enää noussut kuumetta, katsotaan vielä aamulla tilannetta. Jos poika on tarpeeksi terveen oloinen, niin me yritetään amazing race -tyyppistä uhkarohkeaa tekoa, nimittäin automatkaa Joensuuhun! Tätä on koetettu viimeksi tammikuussa 2014 erittäin huonoin tuloksin. Nyt onneksi pojalle toimii jo ipadit ja rusinapaketit, joten jospa päästäisiin ihan kunnialla perille asti.

Siitä onkin nyt vierähtänyt ihan liian pitkä hetki, kun Nopsu on nähnyt mummia, joten minäkin odotan kovasti noiden kahden jälleennäkemistä! Luvassa on myös yksi jännittävä "palaveri", josta voin kertoa lisää myöhemmin ;)


4 kommenttia:

  1. Hei samat kuviot - T oli kuumeessa pari päivää tällä viikolla. Ja myös minä voisin tottua näihin helteisiin, ei haittaisi ollenkaan, vaikka kestäisivät kuukausitolkulla. Tsempit jännään palaveriin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä sitte kuume on nyt siirtynyt äiti-osastolle. Huh, mikä tuskien paluumatka oli eilen tuo 500km kun itse oli aivan kanttuvei.. Onneksi J pystyy tänään pitämään vapaata ja minä saan levätä.

      Poista
  2. Mikä palaveri? Kerro, kerro, kerro.. ;) Hyvin sopii toi huulipuna sulle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, täytyy tänään rustata joku postaus, missä voi paljastaa :) Vaikka täytyy nyt tuottaa sulle pieni pettymys, että sinä kyllä tiedät jo tämän jutun :) Ja kiitos, huulipuna on mun mielestä tosi ihana meikki, mutta jotenkin sitä varoo käyttämästä taaperon kanssa, kun aina joku siihen sitten huitoo tai vähintään sit pojasta löytyy pinkkejä pusujälkiä :D

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan