Babyshower mammaystävien kanssa

16.7.2015

Aikaisemmassa blogissani tietenkin aiheesta olen jo maininnut ja kaikki läheiset tietävät, mutta kertauksena silti, että meillä kävi hurjan hyvä tuuri, kun neuvolan perhevalmennukseen "valikoitui" porukka ihania naisia ja me ollaan oltu "meidän mammajengi" aina siitä lähtien. Kaikki asutaan tässä lähialueella ja meillä on kaikilla lokakuussa 2013 syntyneet lapset. Niin, siis ne ensimmäiset lapset. Nyt tosiaan meidän porukasta ensimmäinen uusi tulokas on jo syntynyt - ja hänkin on jo neljä kuukautta.



Tänään juhlittiin seuraavan tulokkaan babyshowereita. Pieni poika on tulossa mukaan porukkaamme elokuussa. Aamupäivä oli aivan ihana. Kaikki lapset olivat hyvällä tuulella ja nyt ensimmäisiä kertoja huomasi, että lapset ihan leikkivät keskenään. Nopsukin niin suloisesti kahden tytön kanssa hoiti vauvanukkea - antoi pullosta maitoa ja kantoi ympäriinsä.



Kun kerrankin oltiin isolla porukalla paikalla, piti tietenkin ottaa perinteinen ryhmäkuva, jossa aina vaan riittää haastetta :D Keksit kouraan on nykyisin paras keino saada nuo ikiliikkujat hetkeksi aloilleen.



Pojat lähtivätkin tänään pariksi päiväksi mumman luokse Alavudelle ja minä saan pari vuorokautta omaa aikaa kotona. Ja arvatkaa mille olen tämän ajan pyhittänyt? Siivoamiselle! Siis valehtelematta tänään olen seitsemän tuntia käynyt kaiken maailman kaappeja ja laatikoita läpi. Ihanaa kyllä, kun saa tavarat uuteen parempaan järjestykseen ja tietää sen myötä taas tulevan syksyn ja talven arjen pyörivän sujuvammin. Näin ekan päivän saldona on kaksi roskakassia, kaksi kassia UFF:ille ja yksi kirpparille.

Tänään olen tasapainottanut aherrusta irtokarkilla ja mutakakulla. Huomenna ajattelin ryhdistäytyä takaisin terveelliselle linjalle ja olenkin varannut kaksi jumppaa: aamulla pilates ja illalla bodypump. Katsotaan jaksanko reippaana molempiin. Illalla voisi sitten laittaa saunan ja tehdä vaikka kunnolla kasvonaamiot ja laittaa kauniit kynnet... oh... <3

Hyvää loppuviikkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. <3

    Tsemppiä jumppiin ja nautinnollisia hemmotteluja! Nauti olostasi :)

    VastaaPoista
  2. Siellähän ollaan aherrettu,muistahan myös levätä ja ottaa rennosti ;) oli kyllä niin mukava aamupäivä ja ihanaa ku taaperotki alkaa leikkiin yhdessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä niin mukavaa, että ihan pikkuriikkisen harmittaa, että pitää itse taas palata töihin :/ Onneksi on viikonloput ja "onneksi" teilläkin isimies on usein viikonloppuisin töissä, niin sit aina leikkitreffit pystyyn! Ja joo joo, muistan muistan <3

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan