Poikataaperon tukkapulma

31.7.2015

Nopsulla oli syntyessään tukkaa pari haiventa päänpäällä ja pari korvien yläpuolella. Ihan radikaalisti tilanne ei tuosta vielä ole muuttunut. No, ehkä vähän liiottelin; kyllä tukka on tässä viime aikoina ihan kivasti saanut tuuheutta. Pituutta siitä on useaan otteeseen jo saanut leikata, koska.. no.. voitte kuvitella miltä pää muuten näyttäisi, rakas harvahapsi. Voin vaan haaveilla erään ihanan Onni-pojan tuuheista kiharoista... Minusta olisi ihana, että pojalla olisi vähän pidempi tukka. Vastaavasti tytölle taas leikkaisin varmuudella napakan polkkatukan, sillä se on helppo pestä ja harjata sekä mielestäni tosi söötti pikkuisella.

Mutta oikeasti, millaisen tukan sitä tuolle pojalle hankkisi? Taaperoiden tukkamalleja googlailemalla saa käsityksen, että jokaisen parivuotiaan tukkarutiineihin aamulla kuuluu föönaus, hiuspuuteri ja kerros lakkaa. Tai sitten malli on ihan lyhyt. Kumpikaan ei varsinaisesti houkuta...


Tällaiset kuvat löysin Pinterestistä. Mitä tykkäätte, olisko Nopsu söötti jossain tämän tyyppisissä? Tuo alin pitkä on tosi herttainen, mutta miten se ei muka ole kokoajan silmillä? No, ehkä kyseisellä Kourtney Kardashianin pojalla on joku stylisti mukana siitä pitämässä huolen ;) Mitä ajatuksia hiuksista muilla poikataimien kasvattajilla? Lyhyttä vai pidempää?


2 kommenttia:

  1. Voi Onnipojan tuuheat kiharat :D me vihdoin lyhennettiin vähän Onnin tukkaa, kun se alkoi olla silmillä ja takaa melkeen mallia polkka. Mummi saksi sitä vähän ja mun mielestä tuli ihan kivat, tosin tollee vähän lyhkäsempänä ne ei oikeen kauheesti kiharalle taivu :( takaa pitää siis olla aika pitkä ennenku lähtee kihartumaan. Joku kunnon malli ois kyllä kiva (noi kuvien mallit esim. Tosi söpöjä), mut en tiiä miten sellasen leikkaaminen onnistuis :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se leikkaaminen on kyllä aikamoinen taitolaji, kun pitää olla ihan saaaaiiiiiraaaan nopea :) Ehkä vaan jatkossa roudataan kaikki muksut rivissä Tanjalle :) ps. pitääkin päästä pian näkemään Onnia!

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan