YSTÄVÄKIRJA

31.12.2015


Sain Marialta Love Beyond Words mukavan ystävänkirjahaasteen ja ajattelin vastata.

1. Pituutesi ilman korkkareita?
172cm

2. Lempinimesi? Ja mistä se on peräisin?
Kouluiässä käytössä oli Pirre, jota inhosin. Opiskeluaikana olin monelle Piitu. Sen itseasiassa keksin, kun kirjoitin ekan juttuni ainejärjestölehteen ja en halunnut julkaista juttua omalla nimelläni vielä silloin :) 

3.Minkä ruuan valitset lauantai illalle jos ei tarvitse miettiä kaloreita?
Pepperonipizza. Tai iso lautasellinen riisipuuroa kanelilla ja sokerilla.

4. Top4 asiaa joita arvostat eniten ystävyydessä?
Ooh, no ihan vaan sitä, että joku jaksaa olla mun ystävä. Mun mielestä se on vähän niinkuin ihmeellistä :) Huippua on se, että voi soittaa koska vaan. Se, että yhdessä ollessa juttua vaan riittää ja riittää ja riittää.. Parhainta ehkä kuitenkin se, että tietää, että on aina joku, joka tukee, jos/kun elämässä tulee myrskyjä vastaan.

5. Telkkarista: Moderni perhe, Kimmo, Salkkarit, Greyn anatomia vai Hottikset?
Grey. Oon kattonut yhtä lukuunottamatta jokaisen jakson :)

6. Rakkaimmat harrastuksesi, ja onko sinulla haaveissa aloittaa jotain uutta harrastusta?
Tanssi oli about 15 vuotta mulle SE juttu. Myöhemmin toi japani on ollut aika kiva ajanviete ja nyt just mietinkin, että VITSIT kun tekisi mieli ilmoittautua japaninkurssille, mutta onnistuisiko oikeasti kerran viikossa illan viettäminen japanintunnilla? Kuva ylhäällä muuten Tokiosta, Shibuyan risteyksestä <3

7. Haaveita joiden toivot toteutuvan lähitulevaisuudessa?
Niitä on! Montakin. Lähimmät ihmiset tietävät. Tässä blogissa nyt KAIKKEA aleta julistamaan ;)

8. Hattaraa vai pehmistä?
Jaa, en oikein tykkää kummastakaan. Ehkä pehmis. Varsinkin jos sen saa jollain kivalla maulla, kuten vihreä tee, kuten japanissa saa ;) ;)

9. Ripsiväri, kestoripset vai naturell?
Mun mielestä kauneimmat on semmoiset maltilliset ja hyvin tehdyt kestoripset. Sellaiset, että vasta läheltä katsottuna näkee, että eivät ole omat. Itse en semmoisia oikein voi ihottumien takia ottaa, joten tyydyn ripsariin.

10. Mottosi <3
Mulla on tosi hyviä ”mottoja”, mutta unohdan ne 100% kaikki arjessa! Tykkään ehkä eniten tästä: This too shall pass.



Varsin vapaasti saa taaskin napata haasteen, jos se sopivalta tuntuu :) 

Hyvää vuodenvaihtumista kaikille!! Kiva, kun olette olleet mukana seuraamassa blogia. Osa aina sieltä Aurinkoisista Aamuista These are the Daysin kautta tänne uuteen Pandamamaan saakka :)





2 kommenttia:

  1. Ihana <3 Sun täytyy kyllä nyt suunnitella Japanin reissu koska sulla on noin palava halu sinne. :) Mäkään en muuten tykkää hattarasta tai pehmiksestä. Ihanaa uutta vuotta sinnekin ja minusta oot jo saanut vakkarilukijan! En ole muuten tainut koskaan sanoa, että Aurinkoiset Aamut sai aikoinaan inspiroimaan minut aloittamaan oman blogini.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, pitäis vaan joku pankki ryöstää ensin :D Lähetkö mukaan? Oltais kova ryöstökaksikko! :P Uudenvuoden halaukset ja hei wau, kiitos, toihan on iso kohteliaisuus!! <3 <3 <3 Onneks aloitit, oot luonnonlahjakkuus <3

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan