ENSIMMÄINEN KÄYNTI PARTURISSA

14.12.2015

Olen sinnikkäästi koettanut kasvattaa Nopsulle vähän pidempää tukkaa, koska pidempi vaan on niin söpö. Okei, se on tosi söpö Onnilla, jolla enkelikiharat tekee niskaan korkkiruuvia tai Valolla, jonka tumma peikkotukka on usein söpöillä saparoilla tai pinneillä kiinni. Nopsulle sen sijaan on suotu isänsä tapaan aivan piikkisuora tukka - joka myös vielä odottelee kunnon kasvupyrähdystä. Ohimot ovat vielä vauvamaisen haituvaiset. Myöskään jakausta on tuohon päähän ihan mahdoton saada, vaikka sitäkin sinnillä yrittänyt olen!

Koska poika minun kovasta yrityksestä huolimatta alkoi näyttää tukassaan vaan entistä enemmän huolittelemattomalta mattinykäseltä, niin oli hiuksille jotain tehtävä.

Parturiin. Iik!




Tässä lopputulos. Työn jälki ei ole ihan niin huono, kuin miltä tässä kuvassa näyttää, mutta ei se nyt kyllä tasainenkaan ole. Kyseessä oli tosi hyvä kampaaja (itse käyn), niin epäilen, että kyseessä oli lähinnä pään paikallaanpysymättömyys. Ei sillä, ettäkö poika olisi kamalasti venkoillut, sitä vaan kutitti hirmuna heti kun sakset ja kampa tuli pään lähelle ja siitä aiheutui pään välitön lähestyminen olkapäähän. Leikkaapa siinä sitten!

Tosi söpö tyyppi nyt kuitenkin on lyhyessä tukassaan. Ja ainakin puoli vuotta tuli ikää lisää. Kampaaja hyvin sanoikin, että pikkupojat kasvaa aina pari vuotta parturireissulla, kun taas aikuisista miehistä tulee leikkauksen myötä jälleen pikkupojan näköisiä :)

Miten te (erityisesti poikalapsien) vanhemmat hoidatte jälkikasvunne tukka-asiat? Kotiparturi, oikea parturi vai annatteko vaan kasvaa? 




4 kommenttia:

  1. Voi eeei! :D Ihana pieni mies siellä parturin tuolissa.. Meillä on käytetty aina "oikealla" parturilla sen takia että hän osaa hoitaa hommat nopeasti, eikä siitä synny traumoja. Meidän nuorimmaisella (melkein 2-vee) olla vielä annettu kasvaa.. Mutta meilläkin on tämä edessä! Huhu..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, minä kans itse leikellyt enimpiä haituvia tähän asti, mutta nyt ajattelin antaa ammmattilaisen napsaista tukan siistiksi. Jatkossa varmaankin kyllä roudaan pojan sitten ystävälle, joka on ekalta koulutukseltaan parturikampaaja ja toiselta lastentarhanopettaja :) Siinä luulisi olevan ihan hyvät referenssit lapsen tukanleikkuuseen :)

      Ihana jos teillä pienen tukka taipuu niin, että sen voi vaan antaa kasvaa <3

      Poista
  2. Voih, ihana! Meillä T:n tukka kasvaa hurjaa vauhtia ja ihan parturissa ollaan käyty leikkauttamassa. Tykkään pitää hänellä suht lyhyttä tukkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lyhyt on kyllä helppo ja kätevä. Jos mulla olis tyttö, niin pitäisin silläkin kyllä pirtsakkaa polkkatukkaa, koska se vaan mun mielestä pikkutytöille on ihan super söpö. Ja samalla - helppo :)

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan