LUNTA

26.12.2015







Saavuttiin tänne Itä-Suomeen maanantaina iltapäivällä. Ajomatka meni taas tosi hyvin. Ajeltiin muutama tunti, otettiin tunnin breikki lounaan ja leikkitauon merkeissä. Sen jälkeen Nopsu nukkui autossa reilun tunnin päiväunet ja loppumatkaa siivitti Risto Räppääjä -elokuva sekä vielä yksi leikkitauko.

Heti tiistaina maahan satoi muhkea kerros lunta, ja päästiin ulos lumileikkeihin. Se oli tosi kivaa, erityisesti pienimmästä. Parasta hänestä kuitenkin on ollut päästä mummin luokse. Mummi ei kyllä saa hetken rauhaa siltä jatkuvalta "mummii, mummiii.." kutsulta ja "tule mummi minun kanssani leikkimään!". Äiti ja isi olisivat hyvin voineetkin lähteä saman tien vaikka viikon mittaiselle lomamatkalle ;)

Mitäs pidätte blogin uudistuksesta? Minua oli hivenen verran häirinnyt vanha pitkä moniosainen nimi ja automatkalla sain vision Pandamama:sta. Oikeastaan, ensin tuli mieleeni söpö pandakarhun kuva "logona" ja siihen sitten tuo nimi tuntui sopivan. Tässä joulun suomalla vapaa-ajalla nyt sitten toteutin uudistuksen. Toivottavasti te pidätte uudesta ulkoasusta yhtä paljon kuin minä! :)


8 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää :) Uusi nimi jää varmasti paremmin mieleen ja erottuu joukosta, hyvä valinta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Olipa kiva saada heti mukavaa palautetta :) Hyvää vuodenvaihdetta sinulle :)

      Poista
  2. Ihana tämä uusi ulkoasu ja sopii sulle kuin nakutettu! Ja vitsit mitä kuvia ja lunta!! Voi kun tännekin saataisiin. Alkaa jo kyllästyttää nuo hiekkaleikit..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oujee!! Kiitos Minna <3 oikein odotinkin erityisesti sun kommenttia :) Ja kiva, että sun mielestä on kans kiva uudistus! Täällä tänään vesisade vei lähes kaikki lumet, mutta nyt taas pakastuu kovaa vauhtia. Huomenna tosin mekin jo ajellaan takaisin etelään.. Halauksia <3

      Poista
  3. Tosi kiva ja selkeä uus ulkoasu! Nimi on nyt paljon helpompi ja jää varmasti paremmin mieleen. Sun blogia on tosi helppo lukea puhelimella ja kuvat on aina niin hyviä! Nytkin niin ihania kuvia ja kuulostaa että teillä on ollut onnistunut loma :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kiitos, että sieltäkin suunnalta positiivista palautetta :) Mä just huomasin, että edellisessä versiossa esim. yläbanneri ei näkynyt mobiilissa ollenkaan. Nyt taitaa näkyä, mutta ihan hitsin suttuisena. Täytyy sitä fiksata kun ehtii ja jaksaa :) Pääasia, että isot muutokset on nyt tehty!

      Ja on kyllä ollut tosi onnistunut viikko! Huomenna sitten startataan aamulla taas etelää kohti :) Kerro heti kun ootte tekin takaisin maisemissa, niin nähdään!!

      Poista
  4. Hei onpas kiva nimiuudistus ja ulkoasu myös! Pandamama, miten hellyyttävä ajatus.

    VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan