UUSI KOTI TÄÄLTÄ TULLAAN

12.4.2017


Jos sinusta tuntuu, että eikös tästä asunnon ostosta "uutisoitu" täällä blogissa jo iät ja ajat sitten, niin.. olet oikeassa! Tästä postauksesta on aikaa melkein kahdeksan (!!) kuukautta. Silloin vielä oli ajatuksena, että päästäisiin muuttamaan ehkä maaliskuussa, mutta ihan viimeistään toukokuun alusta. Ja tässähän se toukokuu kolkuttelee (uuden kodin) ovea.

Tänään käytiin tuhlaamassa järjetön summa rahaa ja vastalahjaksi saimme uuden asunnon omistukseen oikeuttavan osakekirjan. Muuttoon on liittynyt ja liittyy valtavasti kaikkia ajatuksia. Pitää myöntää, että viime kuukausina stressi erilaisista asioista on selvästi ylittänyt ilon uuteen kotiin muutosta. Nyt kaupat tehneenä olo on kuitenkin hivenen helpottunut, vihdoin kaikki rahojen, papereiden ja sopimusten pyörittely on tehty. Samalla uusi koti jännittää ja on haikeaa jättää tämä nykyinen taakse. 

Me saamme avaimet uuteen kotiin tämän kuun viimeisenä päivänä. Siitä seuraavat kaksi viikkoa menee suunnilleen niin, että ensin J käy siellä maalaamassa seinät ja sen jälkeen tulee parkettifirma hiomaan ja lakkaamaan sekä lattiat että portaat. Kannamme välissä olevana viikonloppuna tavaroita jo varastoon ja siirrämme pyörät sekä rattaat. Tasan kuukauden päästä huristaa muuttoauto pari kertaa tuota väliä kuljettaen kaikki isommat tavarat uuteen asuntoon. Sen jälkeen kannamme mahdollisesti vielä pienempää jäänyttä tavaraa, siivoamme vanhan kodin ja luovutamme 14.5. avaimet uudelle omistajalle. 


Arvatkaapa mitä tajusin eilen - että jos mini olisi napannut matkaan edellisestä kuusta, niin olisi samana päivänä laskettu aika ja muutto! Hah! Tai jos olisi napannut vielä sitä ennen, niin tehtäisiin muuttoa sitten parin viikon ikäisen vauvan kanssa. Jestas sentään, voiko sittenkin olla niin, että kaikella on tarkoituksensa? :) 

Mutta nyt, skool uudelle kodille 🙌

ps. vielä tämän vuorokauden tunnit aikaa osallistua Lapsimessuille lippupaketin arvontaan! Julkaisen voittajan huomenna. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan