EKAA KERTAA LAPSIMESSUILLA JA HARMITTAVA KÄÄNNE

22.4.2017


Tiedättekö, Nopsun piti mennä tänään ekaa kertaa koskaan yökylään. Olisi ollut aivan super jännää tietysti, Nopsu odotti kovasti ja me odotettiin aivan yhtä kovasti iltaa ihan vaan kahdestaan. Viime kerrasta on jotain reilusti yli vuosi, en edes muista... No arvatkaa tuliko eilen yökkis kylään. Voi takapakki sentään! Nopsu oli koko illan ihan surkea, väsynyt, valitti päätä ja masua sekä kurkkuaan. Ja sitten yökkäsi kerran. Tässä kohtaa ilmoitettiin yökyläpaikkaan, että eipä tulekaan vierasta huomenna. 

Mitä sitten? Nobbe nukahti 19:30 ja nukkui melkein 11 tuntia putkeen. Heräsi elämänsä vedossa ja ollut tänään aivan täysin oma itsensä. Äääh! No mutta ei me sitä nyt kuitenkaan uskalleta enää viedä kylään, kun jos olikin joku pieni vatsapöpö, niin ettei tartuta serkkujaan. 

Jotain kivaakin sentään! Olin tänään ekaa kertaa koskaan siellä Lapsimessuilla. Tapahtuma oli huomattavasti vähemmän kaaoottinen ja ahdistava, kuin olin kuvitellut, hih. Ratkaisevaa oli olla paikalla tikkana heti 09:00. Oli vielä mukavan väljää, vaatteet siisteissä pinoissa ja sai rauhassa kierrellä. Jaksoin kiertää melkein kaksi tuntia, joka on ehkä pisin pätkä jalkeilla oloa moneen moneen viikkoon! Mukava katseltava ja shoppailtava hämäsi, etten muistanut omia vaivoja. 

Näitä ns. lasten merkkivaatteita oli reilusti tarjolla ja jösses ne on suloisia! Noi printit vaan vie sydämen ja tekee mieli sokeasti maksaa pari kymppiä jostain bodysta, (jota käyttää kaksi viikkoa vauvalla). Ihan mukavia messualennuksia kyllä oli ilmassa ja en hei sitä sano, jos tuntuu oikealta ostaa super suloinen hinnakkaampi vaate vauvalle, niin siitä vaan! Onhan noissa hyvä se, että edelleen myydessä saa varmasti puolet hinnasta itselleen takaisin, toisin kuin halpisvaatteista. Plus muut plussat tietysti; kotimaisuus, laatu, design. Yyyyyhtä juttua en tosin ymmärtänyt, eräälle G:llä alkavalle lastenvaateosastolle piti jonottaa sisään ja siinä oli tyyppi päästämässä aina vain tietyn määrän ihmisiä alueelle. Okay! Aika.. jänskä juttu. Ja mä huomasin urpona tämän, kun olin hetken aikaa ihmetellyt niillä nauhoilla aidattua aluetta (että onpa kummaa, miksi ihmeessä näin, no, ehkä näillä on jossain kohtaa joku arvonta tms) ja puikahdin aidan välistä sinne alueelle. Hups. 

Vaatteiden lisäksi tarjolla oli lastentarvikkeita laidasta laitaan sekä viihdykettä myös itse niille staroille, eli lapsille. Todella monet olivatkin paikalla vauvojen tai taaperoiden kanssa. Välillä jopa tuntui, että messuille oli tultu näyttäytymään kalliiden vaunujen ja merkkivaatteisiin puetun lapsen kanssa, hihi. Ei ole nyt tarkoitus kuulostaa yhtään ilkeältä, se oli vaan semmoinen hassu havainto. 

Kaikenkaikkiaan messut oli erittäin positiivinen kokemus! Suosittelen muillekin ja voisin hyvin mennä jatkossakin. Tähän hetkeen tarjonta oli ihan täydellinen, kun kotona on kolmevee ja masussa parikiloinen pikkuveli valmistumassa. Teinkin muutamia kivoja löytöjä, vaikka en mitään erityisesti edes aikonut ostaa. Kuvasta puuttuu lautasista sellainen syvempi lautanen, koska isoveli halusi testata pikkuveljelle ostetut ruokavälineet. Niinkuin haluaa testata (lue: omia) kaiken, mitä veljelle ostetaan :) 


Pisteet noista itsesuggestiokirjoista, eiks joo? Nämä kun pidän uudessa kodissa olohuoneessa esillä, niin uskon täysin, että olen liikunnallinen ja ihana äiti sekä ihana nainen 💖

Oliko muita messukävijöitä siellä lukijoissa? Ensikertalaisia vai lapsimessukonkareita? Mitä piditte? 


ps. tässä juuri mietitään, että jos menisin vielä huomenna uudelleen aamulla käymään Nopsun kanssa, että se saisi juosta ne kaikki leikkipaikat ja tutustua palo- ja poliisiautoon. Siellä on kyllä oltava sitten taas heti ovien aukeamisen aikaan!Yhteistyössä Messukeskus 


2 kommenttia:

  1. Minä olin tänään eka kertaa messuilla. Olin kuullut, että Gugguun osastolle on rajoitettu sisäänpääsy ja ihmettelin miten porukka jaksoi jonottaa sinne. Ite en kyllä jaksanut, vaikka olinkin messuilla koko päivän :) Oli kyllä kiva käydä noilla messuilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, no minähän tosiaan käväisin osastolla urpoilemassa tolleen aitojen välistä, kun ei todella tullut mieleenkään, että jollekin osastolle pääsy olisi RAJATTUA. Pikkuisen tympeä ja elitistinen fiilis jäi tuollaisesta. Mutta muuten tosi kivat messut ja me viihdyttiin sunnuntaina siellä lähes kolme tuntia Nopsun kanssa. Siis hän toki olisi viihtynyt vielä kolme lisääkin, mutta äidin kestävyys alkoi rakoilla. Ja onneksi tultiinkin kotiin, koska luvassa oli tosiaan vielä sairaalareissu illalle. Onneksi nyt kaikki hyvin <3

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan