DEAR SANTA...

9.11.2017





On aika... JOULUTOIVEIDEN! Olen melko varma, että joulupukki lukee blogiani, sillä jo muutamana vuonna on paketeista löytynyt hämmästyttävän paljon sellaisia asioita, joita täällä olen toivonut. Siispä ei jätetä tänäkään vuonna arvauksen varaan tätä tärkeää pakettiasiaa, vaan isketään joulutoiveet tiskiin! 

Aloitan, köh, itsestäni. Vannon, että noiden kumppareiden lisäksi oikeasti oli tosi hankala keksiä mitään toiveita! Selailin yksi ilta netissä ja nappailin sieltä asioita, joita olisi mukava saada. 

Toivelistalla siis: 

1. Kumpparit. Mieluiten keltaiset. Matala varsi olisi kiva. Mikä tahansa merkki käy, kunhan ei ole Crocksit. Niiden kumpparimalli on minun jalalle huonoksi todettu. 
2. Kuulokkeet. Nykyiset kuulokkeeni ovat.. no.. rumat. Haluaisin kauniit valkoiset, jotka menevät silleen päätä myöten, eivätkä sojota joka suuntaan kuin mikäkin satelliittiantenni. 
3. Hiusnaamio olisi ihana juttu, joko tämä Bodyshopin banaaninaamio tai joku muu. 
4. Eteerinen appelsiiniöljy olisi ihana lisä öljyjen kokoelmaan. 
5. Kauniin värinen, lämmin huivi, kuten tämä Lindexin kaunotar. 
6. Rawbar-patukat sopivat loistavasti välipalaksi, joten niitä voi aina varastossa olla lisää. 





Ja sitten rakkaat lapsukaiset. He varmasti puraisisivat mamaa varpaista, jos näkisivät tämän toivelistan. Jep, siinä ei ole yhtään leluja. KOSKA ME HUKUTAAN LELUIHIN! No, se oli ehkä vähän liiottelua, samalla kun todellakin sarjassa first world problems. Mutta kuitenkin, en kaipaa yhtään tukkirekkaa, traktoria tai purulelua enää lisää tähän huusholliin. Sen sijaan olen järkevä (tylsä) äiti. 

1. Nokkamuki. Pieninkin opettelee jo tulevana vuonna tuttipullosta pois ja nokkamuki olisi  kätevä.
2. Mehujehu. Tämä pelastaisi monet pillimehukatastrofit, kun pienet kädet tarraavat voimalla purkkiin ja kaikki tietää miten nopeasti se mehu sieltä pillistä syliin livahtaa.
3. Työpöytä. Tämä on Nopsulle äidin isoin toive. Ikeasta löytyy tämä hyvä, tarpeeksi pieni, mutta kuitenkin kivasti säilytystilaa mukanaan tuova malli. Haaveilen, että tämän ääressä poika jopa malttaisi vähän tehdä omia juttuja, kuten piirtämistä tai askarteluja, omassa huoneessaan.
4. Vaatteita. Ludulle oikeastaan mitä vaan vaatteita koossa 80/86. Etenkin joku terällinen yöpuku olisi poikaa. Ja Nopsulle koossa 110. Joustavan malliset farkut ovat pojan suosikkeja sekä hupparit. Mieluiten pinkki. Kunhan vaan ei musta.




Vielä viimeisenä koko perheelle kohdistuvat lahjat! Eniten toivoisin oikeastaan kasan lautoja, jotka joulun taian hengessä muotoutuisivat keväällä uudeksi terassiksi tuohon takapihalle. Jos tämä on haastava toteuttaa, meitä mahdollisesti ilahduttaisi kylpypyyhe-koossa hamam-pyyhkeet, lasten hiusten leikkaamiseen semmoinen mikä lie hiustenleikkuri onkaan ja kolmantena toiveena Malm-lipaston kapea, korkea versio, joka tulisi meillä eteiseen. 

Joten näin. Ja vielä lopuksi, hyvä Joulupukki, täällä ollaan kaikki oltu hirrrrmuisen kiltteinä. Helppoa se aina ei ole ollut, olet varmasti huomannut tänä vuonna perheemme kasvaneen yhdellä pikkutontulla, ja sen tuomat muutokset ovat aiheuttaneet kaikissa välillä pieniä hermojen kiristymisiä. Mutta olemme aina silti muistaneet halata, pusuttaa ja sanoa kauniita sanoja. 

Jouluisin terveisin,
Pirita & tonttutrio


Mitä teidän muiden joulutoivelistoilta löytyy? 


7 kommenttia:

  1. Anonyymi9/11/17

    Mutta entä papan toiveet? :D Pitää nuo pikkutonttujen lahjavinkit painaa mieleen. ;)

    Kata-puh

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hups :) Papa jäi nyt kyllä armotta listojen ulkopuolelle :) Taitaa olla niin, että minä määrittelen enemmän täällä meillä lasten lahjatoiveita - niitä legopaketteja nimittäin kuitenkin JONKUN toimesta yllättäen lahjasäkistä löytyy :) Ja pikkutontut kyllä ilahtuvat varmasti myös pillimehuista, smoothieista ja välipalapatukoista! Mitään suurempaa ei tarvitse :)

      Poista
  2. Mehujehu jäi ostamatta, kun näin niksipirkkavinkin: avaa tetrasta korvat ja käske lasta ottamaan kiinni niistä. Eipä enää roisku!
    Mehujehun huono puoli on se, että se vie tyhjänäkin saman tilan kassissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei! Tuo niksi toimii kyllä varmaankin - jos lapsi sitä tottelee :) Meillä esikoinen oppi kyllä hyvin olemaan puristamattakin, mutta kahden kanssa touhutessa sitä vauvaa ei ehkä niin ehdi vahtimaan, joten ajattelin, että tämä voisi olla kätevä :)

      Poista
  3. Oih pitäisikin kirjoittaa oma toivelista pian! :D Minulla on tuollainen harmaa hamam-pyyhe ja tykkään siitä hurjasti. Sitä saa käyttää muutaman kerran pesukoneen kautta jotta imukyky paranee..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kas itse jo kertaalleen harmittelin, että tulipa tehtyä (kallis) virheostos, kun ei noi meidän hamam-käsipyyhkeet tuntuneet imevän vettä ollenkaan. Mutta kas vain, yksi pesukerta ja nyt ne "toimii" täydellisesti :) Jään mielenkiinnolla odottamaan sun toivelistoja :)

      Poista
  4. Hmm.. mihin sinä hiustenleikkuria, kutsut mut vaan kahville niin leikkaan samalla :)
    Hyviä toiveita teillä. Mä en haluis lahjaks mitään kellekkään ku tähän tavaraan tosiaan jo hukkuu valmiiksi. Mutta kai pojat nyt silti jotakin saa :) Ei meillä aikuisilla nii väliä, ollaan sovittu että ei osteta toisillemme joululahjoja vaan rahat laitetaan hääkassaan.

    T. Kesäkuun Camilla

    VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan