10 vuotta bloggaajana! Mitkä olivat ensimmäiset seuraamani blogit?

24.3.2018



Tajusin sen tässä yksi päivä. Kymmenen vuotta sitten olen ensimmäisen kerran pitänyt blogia. Olin silloin USA:ssa reissussa silloisen poikaystäväni kanssa ja kirjoitin reissukuulumisia Kilroyn alustalle. Silloin sinne ei vielä voinut ladata omia kuvia, vaan kuvat saattoi valita kunkin maan valikosta. Aika hassu ajatus nyt - valita nyt jotain yleisiä kuvia New Yorkista, kun siellä reissaa. Kiersimme NYC:n lisäksi San Fransiscossa, LA:ssa ja Vegasissa. Tosi mahtava reissu. 

Tuon reissun jälkeen olen pitänyt reissublogeja aina, kun olen tehnyt pidempiä matkoja. Kuukausi Thaimaassa, Malesiassa ja Singaporessa, kolme viikkoa Thaimaassa ja Malesiassa, kaksi viikkoa Japanissa. Niin ja yksi kesä Berliinissä! Ja hups, unohdin häämatkan :) Voi miten harmi, että noista vanhimmista blogeista on kadonnut kuvat... 

Näiden lisäksi olen pitänyt ruokablogia keskittyen raakaruokaan, joka oli silloin juuri trendin huipulla. Siellä muuten edelleen kivoja reseptejä :) 

Aloin tänään vauvaa nukuttaessa miettiä, että mitä olivat ne ensimmäiset blogit, joita itse seurasin? 


1. More to Love


Ihanat Mimmi ja Peppi kirjoittivat isompien tyttöjen näkökulmasta More to Love -blogia vuodesta 2009 alkaen. Enää tytöt eivät bloggaa. Kuka muistaa tämän blogin?



2. Foki 


Jostain löysin ruotsalaisen Fokin blogiin silloin, kun blogi oli vielä ihan pikkuinen. Ainakin siihen nähden, millaiseksi imperiumiksi (?) se nyt on kasvanut. Silloin vielä tekstit olivat rentoja ja aitoja päiväkirjamaisia. Kuvat huonolaatuisia ja pikkuisia. Mutta todella kiva oli seurata thaimaalaislähtöisen Fokin elämää Ruotissa. Tuolta blogista on muuten peräisin kaikkien aikojen paras suklaamuffinssiohje! Ohoh, menin hakemaan tätä varten blogin linkkiä, niin hänhän onkin saanut vauvan! Tosi söpöltä näyttää Zelda :) 


3. Kenza


Toinen ruotsalainen blogi Kenza on sittemmin kasvanut aivan valtavaksi ja on Kenzalla oma muotibrändikin. Kenzaa seurasin jo silloin, kun hän teki jonkun ystävänsä kanssa hassunhauskaa sketsisarjaa jollekin pienelle tv-kanavalle :) Kenza on muuten aivan mielettömän kaunis ja tykkään hänen tyylistään. 



4. Just my imagination


Jannin (aluksi ystävänsä Saran kanssa) kirjoittama blogi Just my imagination oli More to Loven lisäksi ensimmäinen suomalainen seuraamani blogi, jonka muistan. En tiedä yhtään, mistä tuonne eksyin, mutta jotenkin kaunis kirjoittaja veti puoleensa ja seurasin tätäkin useamman vuoden. 



5. Fashiontoast 


Osaksi japanilainen (sydänsydän) kuvankaunis jenkkibloggaaja Rumi Neely on kirjoittanut jo pitkään Fashiontoast-blogia. Oikeastaan ainut jenkkiblogi, mitä olen koskaan seurannut. Tätä luin kyllä vain lyhyen aikaa, mutta muistan, että halusin palavasti näyttää häneltä. Nyt kun katson kuvia, niin huh onpa hän kyllä todella hoikka! Ja aika rohkeita kuvia, joten ei kiitos, näytän mieluummin itseltäni :) 


Muistatko sinä näitä blogeja? Mitkä olivat ensimmäiset blogit, joita itse muistat seuranneesi? 

Itse muistan edelleen sen tunteen, kun yhtäkkiä iltoihin löytyi tässä määrin inspiraatiota ja "seuraa". Ihan kuin uusia tv-sarjoja, joita saattoi katsoa koska vain ja taaksepäin miten paljon vaan. Jep, aikaa ennen Netflixiä :) 



4 kommenttia:

  1. Anonyymi25/3/18

    More to love -blogin Mimmi pitää nykyään Plusmimmi -nimistä blogia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh! Tätä en tiennytkään :) Täytyypä käydä kurkkaamassa! Kiitos vinkistä.

      Poista
  2. Omat ekat seuraaman blogit Ps. I love fashon, colour me ja millamainen :D !

    Näitä muutakin sun mainitsemia seurasin sivusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hei minä oon kans seurannut tuota Ps. I love fashion -blogia sekä Colour me:ta :)

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan