Q&A: te kysyitte, minä vastaan!

27.3.20181. Mikä on suurin haaveesi, joka odottaa vielä toteutumista?

Tulla mummoksi! No, oikeasti haaveita on tietenkin monia, vaikka onhan tässä ihan upeita asioita elämässä jo tullutkin todeksi. Itse harmittelen tällä hetkellä usein sitä, että olisipa tässä lähellä osallistuvat ja hyväkuntoiset isovanhemmat lastenhoidon apuna. Ehkä siitä kumpuaa se haave, että toivon tosi paljon pystyväni joku päivä olemaan poikien lapsille vetreä ja läsnäoleva mummi. Toivon, että terveyttä riittää ja tietenkin, että saadaan J:n kanssa nauttia joskus vielä isovanhemmuudesta - ja olla tosiaan Nopsun ja Lukan perheille apuna, tukena ja turvana. 

Haave sisältää oletuksen siitä, että molemmat pojat hankkivat perheen :) 


2. Milloin alat taas laulamaan ja esiintymään?
Jatkokysymys toiselta kysyjältä: milloin olet laulanut ja esiintynyt? 

Ai että! Kuten kuvasta näkyy, olen joskus eksynyt lavalle mikrofoni kourassa ja voin sanoa, että ihan oikeasti en tiedä maailmassa siistimpää fiilistä, kuin se, että oot itse laulamassa ja bändi jyrää siinä sun takana. Se fiilis, kun musiikki puskee eteenpäin ja vähän niinkuin surffaat siinä vaan keulilla. Olin siis Maikkarilla kuusi vuotta töissä ja meillä oli siellä Houseband, jossa olin yksi solisteista. Meitä oli siinä Tea Hiilloste, kollegani ja taitava laulaja Hanna Isohanni-Nikula, joskus mukana oli Kristoffer Ignatius ja ketä kaikkia nyt aina sattuikaan matkaan. Tykkäsin eniten laulaa PMMP:tä. Green Day:ta ja mahtavana muistona Paula Koivuniemen Kuuntelen Tomppaa, koska se on vaan jotenkin niin klassikko biisi lapsuudesta. Soitettiin kaikissa firman bileissä, joita siihen aikaan oli reilusti ;) 

Ja niin, että milloin taas? No, vastaan, että koska vaan :) 
Harmittavasti nyt ei ole mitään tämmöistä harrastebändiä oikein tiedossa, saatika keikkaa, mutta olen aina valmis :) 


3. Miten rentoudut arkiviikon aikana?

Tähän on tällä hetkellä yksi tapa yli muiden. Illalla, kun pojat on käyneet nukkumaan ja pakolliset hoidettavat asiat hoidettu. Istun sohvalle neulomus sylissä ja laitan Netflixistä Gilmoren tytöt pyörimään. Paras ystäväni nauroikin, että hyvä kun tuun noin 20 vuotta myöhässä koko Gilmoren tyttöjen suhteen, mutta tosiaan löysin tämän ihanan sarjan vasta viime keväänä ja olen ihan koukussa. Kammottavaa, että minulla on jo toisiksi viimeinen kausi menossa! Mitä sitten teen, kun se loppuu? Gilmoren tytöt on niin ihanan leppoisaa ja rentouttavaa katseltavaa! 


4. Mikä on ollut onnellisin hetkesi äitinä?

Onnellisia äitihetkiä on (luojan kiitos) monia! Yksi tämän hetken suosikki on kyllä nähdä poikien välinen vuorovaikutus ja se, kuinka tärkeitä he ovat toisilleen. Ja miten hienosti Nooa osaa sanoittaa tunteensa Lukaa kohtaan. En olisi ikinä uskonut, että neljävuotiaalle pojalle tuommoinen vauvanpallero osaa olla niin tärkeä. Onnelliselta tuntuu myös silloin, kun näkee oman lapsensa jotenkin imeneen itseensä sellaisia asioita, joita on koettanutkin opettaa, kuten kohteliaisuutta tai kauniiden asioiden sanomista ääneen. 


5. Mikä on ollut lapsuudessa mielenpainuvin harrastuksesi?

Ehdottomasti tanssi. Tokaluokalla soitin kanteletta - ei mun juttu. Kolmannella ja neljännellä näyttelin lapsiteatterissa - ihan kivaa, mutta ei sitten kuitenkaan. Joskus ala-asteen viimeisinä vuosina aloin löytämään itseäni erilaisilta show- ja diskotanssikursseilta. Olin myyty. Tästä alkoi kasvaa suurin lapsuuden haaveeni, eli olla joskus vielä osana Cat Peoplea. Itä-Suomen tunnetuinta tanssiryhmää. 

Ja kyllä, pääsin ryhmään lukioikäisenä ja tein paljon keikkoja ja kisailin kisaryhmän kanssa. Ihan korvaamattomia muistoja! 


6. Lempielokuvasi?

Mitään ajattelematta vastaan Moulin Rouge. Ja kyllä, onhan tuo musikaali vailla vertaansa. Muitakin hyviä on paljon, mutta ihan hirveän vähän viime aikoina olen katsonut elokuvia! 


7. Lempisaunajuomasi?

Olen kamalan tylsä ja juon saunassa vettä! Jääkylmä vesi vaan toimii siihen mielestäni parhaiten. Olen sitäpaitsi kamalan hankala drinkki-ihminen yleensäkin, kun en voi käyttää kofeiinia, sokerisia juomia en halua usein juoda, vältän makeutusaineita ja kuplista saan hikan :D Minulle kannattaa kahvilassa tilata siis kofeiiniton kahvi, minttutee, tuoremehu tai sitruunavettä! 


8. Parhain ja huonoin hetki blogin parissa?

En osaa oikein sanoa mitään yksittäisiä. Parasta on oikeastaan kaikki kivat kommentit, joita kyllä harmittavan harvoin tulee. Kommentteja siis yleensä. Ne saa lähes aina hyvälle tuulelle. Huonointa on ehkä se, kun alkaa liikaa miettiä sitä, millainen blogin pitäisi olla ja vertaa itseään muihin.  


9. Mikä sai sinut aloittamaan bloggaamisen?

Tähän vastasinkin pitkälti jo juuri muutama postaus sitten! Aloitin bloggaamisen kirjoittamalla reissupäiväkirjoja ympäri maailmaa. Tykkäsin siitä valtavasti. Sitten Nooan odotusaikana aloin pitämään päiväkirjaa odotuksesta blogin muodossa. Siitä se sitten alkoi vuonna 2013 ja viisi vuotta olen jo kirjoittanut säännöllisesti! Hurjan pitkä aika muuten! 


Kiitos kaikille kysymyksistä, tämä oli tosi hauskaa :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan