Vuosi '18 ja teitä kiinnosti...

31.12.2018


Wau, se alkaa olla muutamia tunteja vaille vuosi 2018 paketissa - mitkä on siellä ruudun toisella puolella fiilikset? Täältä suunnalta kiitollisuus siitä, että bloggaaminen on pysynyt itsellä vahvana harrastuksena läpi koko vuoden ja loppuvuodesta sain siitä vielä Kaksplussalta upean tunnustuksen VUODEN BLOGI 2018 muodossa. Uusivuosi on ihanaa menneen taakse jättämisen ja uuden aloittamisen aikaa. Joten sopivasti tänään voidaan ottaa lyhyt katsaus menneseen vuoteen ja listata postaukset, jotka kiinnostivat teitä eniten. 



SIJALLA 1: Kahden raskauden runtelema kroppani


Kahden raskauden jälkeen kroppa ei enää olen entisensä. Helmikuussa toisesta (ja viimeisestä) synnytyksestä oli reilut puoli vuotta aikaa, joten oli hyvä hetki arvioida "vauriot". Onneksi mitään dramaattista minulle synnytyksessä ei tapahtunut, mutta tuolta postauksesta voi käydä kurkkimassa miten kroppa muuttui. 




SIJALLA 2: "En olisi koskaan arvannut" - elämä somepinnan alla  


Kesäkuussa mietitytti se, mitä kaikkea ihmisillä tapahtuu somen antaman pintakuvan alla. Minua pysäytti yhtenä päivänä kuulemani useampi tarina siitä, mitä tuttavilleni oikeasti kuuluu. Mielestäni oli siis hyvä muistuttaa sekä itseään että muita siitä, että iloiset ja tyylikkäät somekuvat ovat yleensä vain pintaraapaisu. Kokoelma niitä hetkiä, jotka haluaa muistaa. 



SIJALLA 3: Vegaaniruokaa päiväkoteihin? 


Syyskuussa puhutti etenkin somen puolella rajusti kysymys siitä, pitääkö kunnan tarjota vegaaniperheen lapsille päiväkodeissa vegaaniruokaa. Minua jännitti kirjoittaa tällainen näin kantaaottava teksti näinkin mielipiteitä jakavaan aiheeseen. Mutta mielestäni onnistuin hyvin tuomaan esiin asian eri puolia. Mitä mieltä sinä olit? 



SIJALLA 4: Lihasta vai läskiä? Inbody mittaus kertoi totuuden


Vuoden alkua leimasi vahvasti painonpudotushaaste. Olin kertakaikkiaan tympääntynyt mukanani kantamiini kymmeneen raskauskiloon ja päätin laittaa tuulemaan asian kanssa. Kävin projektin aluksi Inbody-mittauksessa, joka antoi hyvän arvion lähtötilanteesta ja auttoi myös määrittämään tavoitteita.  Ja näköjään ne toisen tulokset ja mitat on ihan kiinnostavia muidenkin tirkistellä. Tämähän sopi minulle, sillä en koe mittoja tai lukemia mitenkään yksityisiksi. 



SIJALLA 5: Raskauskilot karistettu - kuinka onnistuin? 


Ja kyllä, ilokseni saatoimme huhtikuun lopussa ihastella neljän kuukauden kovan työn tuloksia. Kiloja tippui noin kymmenen ja kroppa voi kaikin puolin paremmin. Tietenkin täytyi laittaa jakoon vinkit siitä, miten tuon pystyy toteuttamaan. Ai että, olisi kuulkaa paikallaan taas jonkinlainen ryhtiliike, sillä syksyn stressi on kyllä tuonut useamman noista kiloista takaisin... 


Tässä oli Pandamaman vuoden 2018 luetuimmat postaukset! Kiitos kun olet seurannut matkassa koko vuoden tai hypännyt kelkkaan vuoden varrella. 

Nähdään ensi vuonna! 💖

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan