Elämä Lapselle 2015

16.9.2015

Oon ihan hengästynyt. Mä vaan rakastan hyvin tehtyjä isoja konsertteja, kunnon lavashowta, oon ihan saakelin ylpeä tuosta miehestäni, oon iloinen että pääsin itsekin olemaan mukana tässä spektaakkelissa pieniltä osin.. huh..

Elämä Lapselle, tuo u-pe-a Lastenklinikoiden Kummien jokavuotinen konsertti vei kyllä nyt ihan jalat alta. Niin mieletön artistikattaus ja mahtava meininki!!

Valitettavasti ei voitu Nopsun kans jäädä katsomaan itse showta paikanpäälle, koska se oli sen verran myöhään, mutta oltiin pari tuntia siellä muuten pyörimässä. Meillä mukana oli myös ihana kummiperhe. Nopsukin alkaa niin hirmuisen hyvin tajuta sen läheisiä ihmisiä. Koko bussimatkan jo kyseli, että "Missä Sini-täti ON?!" ja tuolla Hartwallilla sitten kuului vaan "Enilinajassiiiii!!" (toim.suom. Eveliina ja Lassi).Antti Tuisku ja Robin veti ehdottomasti kovimmat setit. Ai että! On se ilo katsella kun toiset osaa ja sit vielä toiset osaa tehdä ne puitteet siihen ympärille ja sit toiset osaa vielä tehdä siitä telkkariin mahtavan näköistä settiä! Ai että! Näihin fiiliksiin ja tunnelmiin! Ei paljon oma flunssa paina, kun on näin huippuja juttuja maailmassa!Ainii.. meidän jokavuotinen Robbarifanikuva :)


8 kommenttia:

 1. Ihanaa! Ja hauskat "fanikuvat"! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tässä muuten viimevuotinen otos: http://www.aurinkoisiaaamuja.blogspot.fi/2014/09/paiva-taynna-elamaa.html :)

   Poista
 2. Hihii! Varmasti ollu huikeeta! Vitsit Lilian on kade, kun ei päässyt näkemään Robinia! :D No okei äiti on viel enemmän kade :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, no tarina ei kerro sitä, kumpi nyt täälläkin oikeasti oli enemmän innoissaan :) Robin vaan on niin <3 Tykkään kovasti sen tyylistä esiintyä, laulaa ja handlata mediajulkisuutta. Pointsit!

   Poista
 3. Ooh mikä fiilis! Sun mies on siis tuon onnistumisen takana? Aika cool! Varmasti kovaa hommaa, mutta hyvin palkitsevaa ja inspiroivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, no kyllähän tuota spektaakkelia monta ihmistä tekee, mutta J on ohjaajana, eli vastaa siitä, miltä lavalla näyttää ja miltä se telkkarista näyttää, eli monikameraohjaa :) Plus teki kaikki ne insertit, mitä ruudussa nähtiin. Ja mä sain spiikata yhden niistä, hihi :) Radiomainoksiahan mä oon spiikannutkin, esim. Jaken kans sillon opiskeluaikana tehtiin :D

   Mut joo, on se hitsin taitava! Terkuin, ylpeä vaimo :)

   Poista
 4. Ai miten kiva blogi sulla! :) Ompa kiva päästä kurkkimaan näin vähän tuonne kulissienkin puolelle. :) Joka vuosi tulee katsottua tämä vähintääkin tvstä. Innolla jo odotan, kun pääsen katsomaan paikan päälle tätä ja ottamaan tyttereni mukaan. Vielä tota alle kaksi vuotiasta en ole raaskinut mukaan sinne ottaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Ja joo, meidänkin kaksvee oli kenraalista sitä mieltä, että mielummin hengaa siellä takatilojen puolella. Toisin kuin äiti, joka olisi mielellään katsonut harkat lavan edestä :) Pari vuotta vielä ja sitten sinne!! :)

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan