Summer bucket list 2019

30.5.2019


Se on kesä nyt! Kesää varten on aina kiva tehdä kaikenlaisia suunnitelmia ja niinpä tässä omat haaveeni tulevalle kesälle. Viime vuonnakin niitä tuli listattua ja nyt kun katson taaksepäin, niin ehkä puolet asioista toteutui. Mutta kun siinä suunnittelussa ja odottamisessa piileekin se toinen puoli hauskuutta! 


1. Kiikunlähde


Bongasin tämmöisen aivan mielettömän luonnonkohteen, jonka haluan ehdottomasti päästä näkemään. Olen jo pidempään haaveillut pääseväni maisemaan, jossa turkoosi vesi yhdistyy metsänvihreään - ja sellainen onkin ihan ajomatkan päässä täällä Suomessa! 

2. Hollanti


Tämä tietenkin kesän kohokohta. Koko perheen viikon matka Hollantiin ystäväperheen luokse. Odotan tuolta ajalta erityisesti kiireetöntä yhdessä oloa. Haluan myös päästä merenrantaan sekä tietenkin shoppailemaan ja syömään hyvin. 



3. Treeni ja liikunta


FitFarmin valmennuksesta on kuusi viikkoa takana, neljä edessä. Olen tykästynyt todella paljon salilla treenaamiseen ja aion jatkaa sitä valmennuksen jälkeen myös. Tuntuu, että olen oikeasti löytänyt itsestäni vähän sellaisen sporttisemman version tämän valmennuksen myötä ja se tuntuu hyvältä! Juuri nyt treenit on kipujen takia tauolla, mikä harmittaa vietävästi. Onneksi on pitkä kesä aikaa jatkaa liikuntajuttuja myös valmennuksen päätyttyä. 

4. Lukan synttärit


Meidän pieni rakas kiukkupylly täyttää kaksi vuotta! Synttäripäivä on juuri juhannuspäivänä, joten juhlimme synttäreitä viikko etukäteen. Lukalle on luvattu "pupusynttärit", koska hän rakastaa pupuja. Odotan valtavasti, että siskoni perhe tulee ensimmäistä kertaa käymään meillä (ensimmäistä kertaa puolivuotiaan vauvan kanssa siis).  

5. Yhdessäolo


Eniten taidan odottaa ihan vaan sitä hieman vähemmän kiireistä arkea ja kotona yhdessä olemista.




6. Beach days


Viime kesänä tuli helteistä huolimatta oltua aivan liian vähän rannalla. Tämä täytyy korjata nyt. Lukakin tulee varmasti rakastamaan rantaelämää, tosin siihen on pakko virittää joku talutushihna tai jotain, sillä hänhän ei varmasti vettä ja aaltoja pelkää. 

7. Ruuhkattomat työmatkat


Ai että! Kun omasta kesästä suurin osa menee töissä, on siinä jotain kivaakin, että suurin osa ihmisistä on lomalla. Vähemmän ruuhkaa työmatkoilla! 

8. Loppukesän roadtrip


Teimme viime kesänä Katan kanssa hauskan päivän mittaisen roadtripin Lahteen. Haha, pakko oli ihan jättää tämä kirjoitusvirhe; TURKUUN! Olimme Turussa. Kyllä. Ja nyt mietitään, minne suunnataan tänä kesänä. 




9. Kuvat järjestykseen


Aina välillä tajuaa, miten vähän ensinnäkin otamme arjesta valokuvia - ja toisekseen, kuinka tuhannen sekaisin ne on eri koneilla, muistikorteilla ja kovalevyillä. Kun sen tähän kirjoitan, niin saisimmeko aikaan tänä kesänä organisoida kuvat? Ja jopa teetettyä vähän paperikuvia? 

10. Opiskelu


Voi rakas opiskeluni! Se on jäänyt aivan täysin katkolle nyt. Kuvittelin tekeväni tässä kevään aikana edes yhden kurssin, mutta haaveeksi jäi. En kyllä tiedä, miten kesälläkään paljon sen enempää aikaa olisi, mutta olisi ihana saada vaikka sitten edes se yksi kurssi tehtyä. Typeräähän on, että ostin viime kesänä sen koko opintokokonaisuuden ja siinä on vain vuosi aikaa suorittaa se. 


Kesä on joka tapauksessa parasta aikaa vuodessa. Lämpö ja valoisuus. Mahdollisuus olla paljon lasten kanssa ulkona. Toivotan kaikille teillekin oikein ihanaa kesää, tuokoon sen mukanaan juuri niitä ihania kesäjuttuja, joita sinä odotat! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan